Seturi accesorii compound

Filter

Seturile de accesorii pentru arcuri compound oferă o soluție completă pentru îmbunătățirea performanțelor arcului și pentru a satisface diversele nevoi ale trăgătorilor. Aceste seturi pot varia în funcție de nivelul de experiență al utilizatorilor și de obiectivele specifice, oferind accesorii esențiale pentru optimizarea tragerii. Iată câteva exemple de componente care pot fi incluse în astfel de seturi:

  1. Release (Sistem de Eliberare): Dispozitiv care eliberează săgeata de pe arc în mod controlat și precis.
  2. Sistem de Ochire: Ochirea este esențială pentru a îndruma săgeata în direcția dorită. Sistemele cu pini sunt comune, oferind referințe vizuale pentru țintă.
  3. Suport de Săgeată (Rest): Există diverse tipuri, inclusiv cele tip capture sau drop-away, care susțin și eliberează săgeata în mod controlat.
  4. Ochi Magici (Peepsight): Un mic dispozitiv montat pe coarda arcului pentru a ajuta la alinierea ochilor trăgătorului.
  5. Curea pentru Arc (Bowsling): Un element util pentru a preveni scăderea arcului în timpul manipulării și transportului.
  6. Material pentru D-loop: Un element esențial pentru atașarea release-ului și pentru menținerea unei ancorări constante.
  7. Puncte de Ancorare (Nocking Points): Elemente mici montate pe coardă pentru a oferi o referință clară pentru locul în care trebuie atașată săgeata.

Aceste seturi sunt concepute pentru a satisface nevoile atât ale începătorilor, care ar putea opta pentru accesorii mai accesibile, cât și ale utilizatorilor avansați, care ar putea dori caracteristici mai specializate și performanțe mai ridicate. Este important să alegi un set care să se potrivească nivelului tău de experiență și stilului de trage specific.