Arbalete profesionale

ARBALETE FARA PERMIS

Comanda acum!

În majoritatea țărilor, deținerea și utilizarea unei arbalete poate fi reglementată de lege. Este important să consulteți legislația specifică din țara dumneavoastră pentru a înțelege cerințele și restricțiile legale referitoare la arbalete.

În multe jurisdicții, deținerea și utilizarea unei arbalete poate necesita un permis sau o licență. Aceste permise pot fi emise pentru anumite categorii de persoane, cum ar fi vânătorii sau sportivii înregistrati. Alte țări pot impune restricții de vârstă sau cerințe specifice privind deținerea și utilizarea arbaletelor.

Utilizarea unei arbalete fără permis sau licență într-o țară în care acesta este necesar poate avea consecințe legale. Este important să vă informați și să respectați legile locale în legătură cu deținerea și utilizarea armelor, inclusiv arbaletelor.

Pentru a afla informații precise și actualizate despre cerințele legale referitoare la arbalete în țara dumneavoastră, recomand să consultați legislația locală sau să contactați autoritățile competente, cum ar fi poliția sau organizațiile de vânătoare și tir sportiv.

LIVRARE GRATUITA

Livrare gratuita pentru comenzile peste 400 lei

SUPORT 24/7

Ne poti contacta oricand pe email

Retur in 14 zile

Poti returna produsele in stare nefolosita in termen de 14 zile.

100% PLATA SECURIZATA

Plata online in siguranta prin Netopia Payments.