Revolvere cu bile de cauciuc

Filter

Revolverele au fost întotdeauna asociate cu cowboys și Wild West. Cu siguranță ar trebui să verificați oferta noastră de revolvere cu aer alimentat cu CO2 dacă sunteți fan al acestei perioade de timp sau doar vă place felul în care arată.

Versiuni modernizate ale revolverelor clasice

Revolverele cu CO2 sunt aproape de nerecunoscut față de originale. Unele modele sunt chiar echipate cu țevi mai lungi, ceea ce le face mai precise decât pistoalele cu aer comprimat standard. Revolverele au fost întotdeauna cunoscute pentru durabilitatea lor. Acest lucru este însă echilibrat cu capacitatea lor mai mică de muniție. Cilindrul poate conține, de obicei, 6 runde fie de BB-uri de oțel, fie de pelete de plumb.

Revolvere co2 de la producători renumiți

Primul lucru pe care îl veți imagina probabil când auziți cuvântul revolver este legendarul Colt și inventatorul său – Samuel Colt. Majoritatea revolverelor cu CO2 din oferta noastră sunt realizate de producătorul danez ASG sau producătorul german Umarex. Acesta din urmă produce, de asemenea, o replică perfectă a celebrului Colt Peacemaker.