Componente Arbalete

Filter

Componentele sau piesele de schimb pentru arbalete pot include următoarele:

  1. Camere sau came de schimb: Acestea pot fi necesare pentru a menține tensiunea corectă a corzii sau pentru a înlocui camerele uzate.
  2. Coarde de schimb: Coardele se pot uzura în timp și pot necesita înlocuire pentru a menține performanța arbaletei.
  3. Capete de săgeți: Acestea pot fi înlocuite pentru a asigura o zborul corect al săgeților.
  4. Buton de ochire: Acesta poate fi înlocuit pentru a asigura alinierea corespunzătoare a ochitorului sau a lunetei.
  5. Ochiuri sau inele de prindere: Acestea sunt utilizate pentru a monta ochitorul sau luneta pe sina arbaletei și pot necesita înlocuire în caz de uzură sau deteriorare.
  6. Atenuatoare de zgomot: Acestea pot fi adăugate sau înlocuite pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul tragerii cu arbaleta.
  7. Magazii suplimentare: Dacă arbaleta are un sistem de încărcare rapidă, puteți achiziționa magazii suplimentare pentru a schimba săgețile mai rapid.
  8. String Stopper sau anti-vibrații: Aceste componente sunt concepute pentru a reduce vibrațiile și zgomotul la tragerea cu arbaleta.
  9. Butoane și reglaje de precizie: Aceste piese pot include reglaje ale ochitorului, butoane pentru ajustarea tragerii și altele.
  10. Piese de asamblare și șuruburi: Piese de prindere, piulițe, șuruburi și alte componente de fixare pot fi necesare pentru întreținerea și repararea arbaletei.

Pentru a găsi piesele de schimb specifice pentru arbaletele dvs., este întotdeauna recomandabil să consultați manualul produsului sau să contactați producătorul sau un specialist în arme arcașe.