Sageti arcuri carbon tir sportiv

Filter

Săgețile pentru arcuri din carbon pentru tir sportiv sunt săgeți special concepute pentru a satisface nevoile și cerințele tirului sportiv. Aceste săgeți sunt fabricate dintr-un material compozit de carbon, care oferă o combinație optimă de rezistență, durabilitate și greutate redusă. Iată câteva caracteristici comune ale săgeților din carbon destinate tirului sportiv:

Material de Construcție: Sunt fabricate din fibre de carbon de înaltă calitate, ceea ce le conferă o rezistență sporită și o greutate redusă în comparație cu săgețile din alte materiale.

Diametru: Diametrul săgeților din carbon poate varia, dar este optimizat pentru a asigura o traiectorie stabilă și o precizie crescută în timpul tirului sportiv.

Spine și Flexibilitate: Sunt disponibile în diferite grade de rigiditate sau flexibilitate, cunoscută sub numele de “spine”, pentru a se potrivi cu forța arcului și preferințele tirătorului.

Varfuri: Sunt proiectate pentru a oferi precizie și eficacitate în timpul tirului sportiv. Varfurile pot fi fixe sau înlăturabile, în funcție de preferințele utilizatorului.

Nock-uri și Pene: Sunt echipate cu nock-uri (inimioare) pentru a se fixa pe coarda arcului și cu pene pentru a controla direcția săgeții în zbor.

Greutate: Greutatea săgeților poate varia, iar alegerea acesteia poate depinde de preferințele și nevoile tirătorului, precum și de specificațiile arcului.

Aceste săgeți sunt concepute pentru a oferi o performanță de înaltă calitate în cadrul competițiilor și a sesiunilor de tir sportiv, punând accent pe precizie și consistență în zbor.