contact@e-arbalete.ro
Magazin arbalete profesionale

Mini Cart

Livrare, anulare sau retur

Informatii livrare

Costul de transport se afiseaza inainte de a finaliza comanda. In anumite situatii costul de transport poate fi influentat de volumul agabaritic al produselor sau de distanta fata de cel mai apropriat sediu al curierului. In aceste situatii exceptionale va vom comunica telefonic sau prin e-mail costurile suplimentare implicate.

Termenul de expediere al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 4 si 7 zile lucratoare, cu conditia sa fie disponibile, in stocul nostru sau al furnizorului.

Livrarea se va realiza numai dupa ce va vom contacta telefonic pentru acceptarea/confirmarea comenzii. Daca in termen de 3 zile nu putem confirma o comanda, aceasta se va anula automat.

Coletele vor fi transportate in conditii optime pana la adresa specificata/furnizata de dumneavoastra in comanda/telefonic. Ne rezervam dreptul de a trimite o comanda in mai multe expedieri fara a majora corespunzator costul de transport – se va plati costul de transport doar pentru coletul cu greutatea cea mai mare, pentru celelalte colete costurile vor fi suportate de firma noastra.

Datorita numarului mare de retururi/colete neridicate in situatii particulare pentru comenzile cu o valoare de peste 2000 lei inclusiv se poate solicita un avans de 20-30% din valoarea totala a comenzii. Fiecare situatie va fi tratata individual. Avansul se va plati prin depunere la ghiseul bancii sau prin transfer bancar. In cazul in care comanda va fi refuzata la livrare sau nu va putea fi livrata din cauza unor circumstante ce nu pot fi imputate vanzatorului sau curierului, acest avans nu se va restitui.

Timpul de livrare al comenzii va fi comunicat telefonic in momentul contactarii pentru acceptarea/confirmarea comenzii. Datorita specificului nisei si mai ales a variatiei mari de stocuri, pot aparea intarzieri de pana la 5 zile lucratoare fata de termenul de livrare comunicat initial.

Uneori pot exista anumite promotii de transport gratuit. Acestea se aplica doar in perioada mentionata si nu se aplica retroactiv chiar daca o comanda se livreaza in perioada promotiei.

Pentru moment pretul de livrare este de 25 lei oriunde in Romania pentru orice comanda, indiferent de valoare sau de greutate, fara costuri de km suplimentari. Acest cost se poate modifica fara notificari prealabile, dar intotdeauna veti plati costul de livrare la momentul comenzii.

Politica Retur

Acceptam retururi in termenul legal de 14 zile si returnam pretul intreg pentru produsele care nu au fost montate/utilizate, care sunt in stare noua pentru revanzare. Costul de transport initial si eventual costul de transport pentru returnare, daca vom trimite noi curierul pentru ridicare, se vor scadea din totalul returnat.

Pentru produsele care au fost montate/utilizate sau au fost deteriorate in timpul montarii/utilizarii ne rezervam dreptul de a reduce suma returnata cu o valoare, minim 20%, care sa ne permita readucerea in starea initiala a produsului. Nu se accepta retururi pentru sageti, varfuri de vanatoare etc. care au fost deschise si utilizate si orice alte accesorii care nu pot fi revandute ca noi.

Politica Anulare comanda

Comenzile pot fi anulate inainte de a fi inmanate curierului.