Sprijine sageata

Filter

Sprijinele pentru săgeți de arcuri full capture sunt dispozitive concepute pentru a oferi suport complet și sigur săgeților, împiedicându-le să cadă accidental din suport în timpul pregătirii pentru tragere. Aceste sprijine sunt denumite “full capture” deoarece săgeata este în mod complet înconjurată și susținută de sistemul de prindere, reducând riscul de alunecare sau cădere.

Caracteristici comune ale sprijinelor full capture includ:

  1. Suport Complect: Sistemul este proiectat pentru a ține săgeata ferm în loc înainte de tragere, asigurându-se că săgeata este complet capturată.
  2. Reglare Verticală și Orizontală: Mulți dintre acești suporturi permit ajustarea poziției săgeții atât vertical, cât și orizontal, pentru a se potrivi preferințelor și necesităților arcașului.
  3. Contact Redus cu Penele: Un design bine conceput minimizează contactul cu penele săgeții, ceea ce poate ajuta la menținerea preciziei și consistenței în trageri succesive.
  4. Compatibilitate cu Diverse Diametre de Săgeți: Majoritatea modelelor sunt concepute pentru a se potrivi cu diferite diametre de săgeți, asigurându-se că pot fi utilizate cu o varietate de săgeți.
  5. Reversibilitate: Multe sprijine full capture sunt reversibile, putând fi utilizate atât de arcași dreptaci, cât și de cei stângaci.

Aceste sprijine sunt populare în special în arcul compus, unde precizia și consistența sunt esențiale. Ele oferă o soluție sigură pentru păstrarea săgeților în loc și pot contribui la îmbunătățirea performanțelor arcului.