Arbalete profesionale

PERMIS ARBALETA

Comanda acum!

În România, utilizarea arbaletelor este reglementată de legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, precum și de legislația locală a fiecărui județ. Pentru deținerea și utilizarea unei arbalete în România, se aplică următoarele reguli:

  1. Vârsta minimă: Trebuie să ai vârsta minimă legală pentru deținerea și utilizarea armelor, care în România este de 18 ani.
  2. Obținerea permisului de armă: Pentru a deține și utiliza o arbaletă în România, trebuie să obții un permis de armă valabil pentru acest tip de armă. Pentru a obține un permis de armă, trebuie să îndeplinești anumite cerințe, cum ar fi să ai certificat medical și să treci un examen teoretic și practic la poliție. Procedurile specifice de obținere a permisului de armă pot varia în funcție de județ, deci este important să te informezi la poliția locală sau la autoritatea competentă pentru a cunoaște toate cerințele și pașii necesari.
  3. Respectarea regulilor de vânătoare și legislației locale: În România, utilizarea arbaletelor pentru vânătoare este strict reglementată și permisă doar în anumite sezoane de vânătoare și în anumite zone desemnate pentru acest scop. De asemenea, speciile de vânat permise pot varia în funcție de legislația locală. Este important să te informezi în prealabil cu privire la regulile și restricțiile specifice zonei în care intenționezi să vânezi.

Este esențial să respecți întotdeauna legislația în vigoare și să te asiguri că deții permisele și autorizațiile necesare pentru a deține și utiliza o arbaletă în România. Încălcarea acestor reguli poate avea consecințe legale serioase.

LIVRARE GRATUITA

Livrare gratuita pentru comenzile peste 400 lei

SUPORT 24/7

Ne poti contacta oricand pe email

Retur in 14 zile

Poti returna produsele in stare nefolosita in termen de 14 zile.

100% PLATA SECURIZATA

Plata online in siguranta prin Netopia Payments.