Arbalete profesionale

VANATOARE CU ARBALETA

Comanda acum!

Vânătoarea cu arbaleta este reglementată în România și există anumite cerințe și restricții legale asociate cu aceasta. Este important să fii familiarizat cu legislația în vigoare și să respecți regulile pentru a te angaja într-o vânătoare legală și responsabilă.

În România, vânătoarea este reglementată de legea vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, precum și de legislația locală a fiecărui județ. Acestea stabilesc sezoanele de vânătoare, speciile de vânat permise, zonele în care este permisă vânătoarea și alte reguli specifice.

În ceea ce privește vânătoarea cu arbaleta, este important să știi că arbaleta este considerată o armă și este supusă aceleiași reglementări ca și alte arme de vânătoare. Pentru a vâna cu arbaleta în România, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  1. Să ai vârsta minimă legală pentru deținerea și utilizarea armelor (18 ani).
  2. Să deții permis de armă valabil pentru arbaleta pe care o utilizezi. Pentru a obține un permis de armă, trebuie să îndeplinești anumite cerințe, cum ar fi să ai certificat medical și să treci un examen teoretic și practic la poliție.
  3. Să ai permisiunea de a vâna într-o anumită zonă de vânătoare. Acest lucru implică obținerea unui bilet de vânătoare valabil și respectarea regulilor specifice zonei respective.

Este important să ții cont de faptul că speciile de vânat, sezoanele de vânătoare și regulile specifice pot varia de la un județ la altul, așa că este recomandat să te informezi în prealabil cu privire la legislația locală și la regulile de vânătoare în zona în care intenționezi să vânezi.

De asemenea, trebuie să respecți regulile de siguranță în timpul vânătorii și să ai grijă să vânezi numai în zonele în care este permis și pe speciile de vânat prevăzute de legislație.

În concluzie, vânătoarea cu arbaleta în România este posibilă, dar implică respectarea unor cerințe și restricții legale. Este important să te informezi în prealabil cu privire la legislația în vigoare și să respecți regulile specifice pentru a desfășura o vânătoare legală și responsabilă.

LIVRARE GRATUITA

Livrare gratuita pentru comenzile peste 400 lei

SUPORT 24/7

Ne poti contacta oricand pe email

Retur in 14 zile

Poti returna produsele in stare nefolosita in termen de 14 zile.

100% PLATA SECURIZATA

Plata online in siguranta prin Netopia Payments.